Etusivu  |   Omat koirat  |   Pentueet  |   Tulossa  |   Muistoissa  |   Historia  |   Reissutarinoita  |   Uutisblogi  |   Linkit

Muistoissa

Koiran kymmenen pyyntöä isännälle

Elämäni kestää ehkä kymmenen tai kaksitoista vuotta. Jokainen ero Sinusta merkitsee minulle kärsimystä. Ajattele tätä ennen kuin hankit minut.

Anna minulle aikaa käsittää mitä vaadit minulta.

Isäntäni, älä anna minun pettyä, istuta luottamusta minuun - siitä elän.

Jos olet minuun tyytymätön, älä ole minulle kauan vihainen, äläkä sulje minua sisään rangaistukseksi, sillä sinulla on työsi, huvisi ja ystäväsi - minulla vain SINUT.

Puhu joskus kanssani. Vaikka en täysin ymmärrä sanojesi merkitystä, niin ymmärrän joka solullani äänesi sävyn, joka puoleeni kääntyy.

Tiedän, isäntäni miten minua kohtaan käyttäydyt, sitä en unohda koskaan.

Pyydän, harkitse ennen kuin lyöt minua. Leukani voisivat satuttaa Sinua ja murskata kätesi pienet luut, mutta en koskaan halua käyttää niitä tähän.

Ennen kuin haukut minua työssäni haluttomaksi, vastahakoiseksi tai laiskaksi, ajattele: ehkä sopimaton ruoka kiusaa minua, ehkä olen pakotettu olemaan liian auringossa (kylmässä) autossa tai saattaahan minulla olla murtunut sydän tai paha mieli.

Isäntäni, huolehdi minusta kun tulen vanhaksi, myös Sinä tulet kerran olemaan vanha.

Rakas Isäntäni: kulje kanssani jokainen matka. älä koskaan sano: " En voi nähdä sellaista " tai " Sen on tapahduttava poissa ollessani". Minulle on kaikki helpompaa Sinun kanssasi - myös viimeinen matkani.

KIITOS

BH HK3
Briskness Cicciolina "Kira"


8.4.2001 - 25.6.2014

Syttyi taivaalle uusi tähti,
koiraenkelinä tästä maailmasta lähti.
Nyt saat juosta lailla tuulen
vihreillä niityillä ajattomuuden...
Tuskaa, kipua, surua ole ei,
uni lempeä sinut sateenkaarisillalle vei.
Hyvää matkaa Rakas Kira pikkuinen,
täällä sinua ajattelen.

BH HK1 TK1
Q'Celtic Shoshana Lavana "Alma"


s. 6.4.2003 - 3.6.2013

Alma alkoi ontumaan toista takasta keväällä ja kipulääkitys kun ei auttanut, Alman jalka kuvattiin ja siellä todettiin olevan luusyöpä. Paljon ei vaihtoehtoja jäänyt, joten katsoin parhaaksi päästää Alman kirmaamaan Sateenkaarisillalle.

Kiitos Alma näistä yhteisistä ihanista vuosista!

Nahrof On Reflection

22.7.1996 - 3.5.2010
"kun pitkän elämän elää saa voi viimein rauhassa nukahtaa"

Taran kunto alkoi heikkenemään tämän vuoden puolella oikein vauhdilla.  Vanhuusiän kaihi alkoi heikentämään näköä ja vasen silmä sokeutui 2-3 viikossa kokonaan samalla nostaen silmän paineen korkeaksi. Sitä ei saatu enää lääkkeilläkään laskemaan, joten vaihtoehdot olivat vähissä. Nyt Taralla on hyvä olla muitten kavereitten kanssa Sateenkaarisillalla!

Fuuga eli Briskness Vanessa
25.6.1993 - 10.2.2005

Fuuga eli lähes 12-vuotiaaksi ja kisasi ahkerasti agilityssä saavuttaen agilityvalion tittelin. Fuuga lopetti agility-kisat reilun 8 vuoden iässä ja vietti viimeiset vuotensa eläkepäivistä nauttien Paimionlahden rannalla. Fuuga kuoli 10.2.2005. Kiitos Fuuga mukavista muistoista.....

Sabrina eli Briskness Sabrina
8.12.1990 - 12.6.2001

Sabrina oli koko täysin terve, kunnes joulun alla 2000 löytyi pieni nisäkasvain. Kasvain leikattiin, mutta se uusiutui nopeasti. Sabrina kuoli kesällä 2001 vain 10.5 vuotiaana.
 

Mira eli Mustanaamion Shamay-May
14.12.1985 - 25.4.2000

Mirasta voi sanoa, että se todella puolusti minua. Mira oli belgiksi todella avoin. Mira kulkikin koko ikänsä omia polkujaan. Lenkeillä sitä ei koskaan pidetty kiinni.


Lotta eli Starlet Clancy
31.12.1987 - 10.10.1996

Lotan viimeinen kesä kului lammaslaitumen ulkopuolella lampaita vahtien. Enää voimat eivät riittäneet itse paimentamiseen, jota työtä Lotta rakasti eniten. Toivottavasti siellä koirien taivaassa riittää myös paimennettavaa.